در حال بارگذاری ...
جمعه 6 خرداد 1401

دیدار صمیمانه دکتر هاشمی با مدیر پروژه گردشگری استان مازندران

سه شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان مازندران با مهندس احمدی مدیر پروژه گردشگری بهشت گمشده و سرمایه گذار پروژه های گردشگری استان مازندران وکشور، در دفتر ریاست دانشگاه دیدار داشت.

به گزارش روابط عمومی، دکتر هاشمی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در این دیدار ضمن تشریح فعالیت‌های مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه ای استان و معرفی دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان دانشگاه فنی و مهارتی، خواستار همکاری با واحد فناورگردشگری استان شد.

مهندس احمدی در بحث گردشگری و تورهای سیاحتی و مذهبی قول مساعد داد و اظهار داشت: با  هر ایده ای در دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران به عنوان باقیات و صالحات با کمک تیم فنی حاضر، همکاری خواهد کرد. و در جلسات آتی با برنامه ها و اجرای تفاهم نامه و پیگیری نظرات مشترک، افزایش سرمایه گذاری بخش خصوصی در قالب طرح های مشترک، الویت اشتغال از میان فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای استان و استفاده از امکانات رفاهی برای دانشجویان و همکاران دانشگاهی، تبادل نظر خواهد شد.